Vážení študenti; čoskoro vážení delegáti, sme nadšení, že sa s vami môžeme vydať na túto cestu diplomacie a debát. Vítame Vás na vôbec prvom MV-MUN Česká !!!

Chystáte sa vydať na cestu, ktorá vám pomôže rozvíjať sebadôveru vo vedení iných, silnejšie povedomie o globálnych problémoch a šancu spoznať nových priateľov z celého sveta. Model UN je cenná skúsenosť, ktorá vám môže pomôcť dostať sa na vysokú školu, nájsť si prvé zamestnanie a inšpirovať sa k zmene sveta. A čo je najdôležitejšie, M-U-N je F-U-N!

Nižšie uvádzame viacero dokumentov so širokým prehľadom toho, čo je MV-MUN, ale aj čo je poslanie MUNov vo všobecnosti. Toto podujatie nie je len príležitosťou na vyjadrenie názorov a uvádzania faktov, ale ponúka aj priestor pre rast a stať sa tým, čo radi nazývame najlepšou verziou seba samých.

Neváhajte a prihláste sa pomocou nižšie uvedeného odkazu, môže sa zdať, že je to veľa informácií a zložitých tém, no my vás touto cestou prevedieme krok za krokom s podrobným vysvetlením pri každom míľniku. Pretože aj keď ide o veľký projekt, všetko závisí od vás ako jednotlivca.

Začnime teda prvým krokom:

  1. zaregistrujte sa pomocou formulárov Google 2. dokončite platbu
  2. počkajte na potvrdenie vašej žiadosti
  3. začnite s prípravou
  4. zúčastnite sa nášho vzrušujúceho workshopu, kde získate viac informácií
  5. a nakoniec sa konferencie zúčastniť ako vážený/á delegát/ka

V prvom kroku, ktorým je registračný formulár google, nájdete možnosť vybrať si výbor. Môže vám to pripadať ako veľká voľba, ale keďže toto je vaša prvá konferencia, bez ohľadu na to, ktorú si vyberiete, náš odborný a skusený tím vám poskytne pocit, že ste začlenení a pochopení.

- WHO bude diskutovať o témach a krízach týkajúcich sa zdravia a bezpečnosti v OSN

- HCC vás vezme na vzrušujúcu cestu do minulosti a budete reprezentovať historických politikov so silnými vodcovskými schopnosťami

- HRC poskytne pohľad na ľudské práva a politiky a ich súčasné vytváranie

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na mv.mun24@gmail.com alebo osobne Zlata Votcheníková IB DP1, Karolína Maťková II.B.

Ďakujeme☺️, tešíme sa na Vás v júni

DOKUMENTY

 

 

 

 

 

    Čo je NUM

 

 

 

 

  Klúčové črty MUN

 

 

 

 

NUM benefity

 

© 2018 Gymnázium Česká 10. All Rights Reserved. Designed By Achnaton