Aktuality Gymnázium

Svet okolo nás

Image

Dňa 15.12.2023 sa študenti štvrtého ročníka , IB štúdia so zameraním na geografiu, seminaristi piatackých ročníkov, zúčastnili prednášky z cyklu - Svet okolo nás s názvom  „Tanzánia – divoké srdce Afriky".

Opätovne išlo o vynikajúcu prednášku plnú cenných informácií a faktov, z ktorej si žiaci odniesli cenné poznatky. Tu sú napokon hodnotenia priamo od dvoch z nich:

"Vďaka prednáške o Tanzánii som sa naučila nie len mnoho geografických faktov, ktoré určite využijem aj na hodinách, ale hlavne mi táto prednáška priblížila kultúru a život ľudí, ktorí pochádzajú z inej časti sveta ako ja. Ako sa hovorí lepšie raz vidieť ako stokrát počuť sme vďaka pútavému vizuálnemu spracovaniu aspoň nachvíľu pocítili krásu prírody a rôznorodosť Tanzánie."

Laura Martinová, IV.A

"Tanzania truly is a wonderful country, and today's presentation only confirms that. Thanks to the high quality narration, I understood a great deal regarding Tanzania's unique culture and environment. I appreciate the incorporation of geographical information into the presentation, as it is something I study about, and will help me  in the future with perceiving specific geographical facts within a global context."

Hugo Rozemberg, IB DP2

© 2018 Gymnázium Česká 10. All Rights Reserved. Designed By Achnaton